Ajudeu-nos a oferir continguts del vostre interès

8 de febrer de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 27"

El Col·legi ha creat, amb l’objectiu de connectar encara més amb les vostres inquietuds i interessos, un qüestionari per saber quin contingut us interessa potenciar.

A ENGINYERS BCN, reconeixem que la diversitat d’interessos entre els nostres col·legiats és tan àmplia com el camp de l’enginyeria mateixa. Per això, us convidem a compartir les vostres preferències i àrees d’interès mitjançant el nostre Qüestionari Interactiu.

Per Què Participar?

  1. Contingut Personalitzat: Amb la vostra retroalimentació, podrem crear contingut que realment us inspiri i sigui rellevant per al vostre creixement professional.
  2. Explorant Nous Temes: Descobrirem nous temes d’interès, oferint una varietat d’articles, formacions i conferències que capturin la diversitat de passions dins la nostra comunitat.
  3. Participa per guanyar un premi: Com a agraïment per la vostra participació, totes les respostes completades participaran automàticament en el sorteig d’un premi exclusiu. Podeu consultar les bases del concurs al Cercador Documental.

Com Participar?

  1. Feu clic al Qüestionari Interactiu i digueu si voleu participar en el concurs. En cas afirmatiu, haureu d’afegir el vostre número de col·legiat.
  2. Ompliu el qüestionari amb les vostres preferències. Dins de cada àrea d’interès, podreu clicar al format que més us interessa per cadascuna d’aquestes àrees. En cada categoria s’accepten respostes múltiples o deixar buida la resposta si no us interessa.
  3. Cap mena d’idea o suggeriment addicional, la podreu afegir al final de l’enquesta, a l’apartat de “Altres propostes de temes o formats”.

A ENGINYERS BCN, creiem que el futur de l’enginyeria es construeix col·lectivament. Amb el vostre suport, explorarem nous temes, aprofundirem en aquells que més us interessin i millorarem el contingut que us arriba.