La Masia la Centenària 1779 acollirà la Nit dels Col·legiats i la Professió

29 de maig de 2024
Comparteix
Temps de lectura
2' 3"

El divendres 14 de juny, a la Masia la Centenària 1779 (Gavà), té lloc la gran festa del Col·legi: la Nit dels Col·legiats i la Professió. L’espai enjardinat de la Masia serà l’escenari de fons pel sopar a peu dret.

Com?

Cada col·legiat té accés a una entrada més la d’un acompanyant. Les entrades tenen un cost de 15 euros per persona i són limitades.

Per inscriure’t, accedeix al següent enllaç. En completar l’operació, a l’apartat “Les meves inscripcions” del mòdul d’inscripcions, trobaràs l’entrada única que inclou a tots els assistents sol·licitats, la podràs descarregar en format pdf i portar-la al teu telèfon o bé impresa.

Què inclouen?

Copa de benvinguda, assistència a l’acte, sopar a peu dret, ball de fi de festa i barra de combinats.

La Nit dels Col·legiats i la Professió

  1. Obrirem les portes a les 19.00 h amb una copa de benvinguda.
  2. A les 19:30 h començarem l’acte, conduït per la periodista de TV3 Cristina Riba, on farem entrega dels diversos premis. Aquest any els premis són:
    • Premi Empresa Innovadora de l’any. La Comissió de Qualitat i Innovació fa entrega del premi.
    • Premis ENGINYERS BCN 2024 al millor treball final de grau. El Banc Sabadell, la Caixa d’Enginyers i l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) patrocinen el lliurament d’aquests guardons.
    • Premi Josep M. Cabestany. La Junta de Govern atorga aquest premi com a reconeixement al compromís social.
    • Premi Col·legiat Distingit. La Junta de Govern atorga aquest premi com a reconeixement a la trajectòria professional.
  3. A més, en aquesta nit tan especial, els col·legiats amb 25, 50 i 60 anys de vinculació amb el Col·legi seran homenatjats. Enguany també es donarà un reconeixement a totes aquelles persones que portin més de 60 anys col·legiats i no hagin estat prèviament homenatjats.
  4. Durant la vetllada podrem gaudir tots junts amb l’actuació musical de l’actriu i cantant, Elena Gadel.
  5. En acabar, hi haurà un sopar-bufet amb degustació de plats freds i calents. En cas de tenir alguna al·lèrgia alimentària, si us plau, comuniqueu-nos-ho amb antelació. Per finalitzar l’acte, hi haurà ball amb DJ i barra de combinats.

Tot preparat per passar-ho bé, conèixer o retrobar-se amb companys de professió i impregnar-se d’una jornada única plena d’emocions, celebració i coneixement.

Aquest acte compta amb el suport de:

Com arribar?

Enguany, el Col·legi proporcionarà un servei d’autocars gratuïts pels desplaçaments a la Masia. L’autocar sortirà de la seu d’ENGINYERS BCN (c/ Consell de Cent,365). A la tornada, es faran dues parades: a Plaça Espanya i a la seu d’ENGINYERS BCN.

Donada la limitació de places d’aparcament, recomanem l’ús del transport proporcionat pel Col·legi. Si esteu interessats a reservar plaça als autocars, envieu un correu a comunicacio@ebcn.cat amb el vostre nom i cognom, nombre de persones i telèfon mòbil.

En transport públic
Bus X80 (finalitza servei a les 21.45h)
Bus nits N14-N16 (comencen servei a partir de les 22.30h)

En cotxe
C/ Manuel Carrasco I Formiguera 2
08850 Gavà – Barcelona
Gps Google Maps: 41.300427, 1.998482

Consulta la ruta a Google Maps.