Es busca la millor fotografia de masies

22 de juny de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 5"

El concurs de fotografia torna al Col·legi amb premis de fins a 300 euros. La temàtica d’enguany són “les masies”.

Agafeu les vostres càmeres i prepareu-vos per una aventura rural amb la temàtica del concurs de fotografia d’enguany. Des de les arquitectures més pintoresques fins als gats adormits a la solana, la competició busca immortalitzar les masies, autèntics tresors que representen la vida rural i la seva harmonia amb la natura.

Així és com l’Exposició – Concurs de Fotografia 2023 arriba a la seva XXIV edició. Organitzat un any més per la Comissió de Cultura i Oci, el certamen està obert a tots els col·legiats i precol·legiats, així com familiars de primer grau; per a que presentin les seves millors obres relacionades amb les masies. Es podran presentar un màxim de dos fotografies en color per persona.

Els premis arriben fins els 300 euros, amb un diploma de reconeixement per certificar que les vostres fotografies no tenen res a envejar al National Geographic. El termini per presentar les obres serà del 3 de juliol al 8 de setembre, i seran exposades al Col·legi a partir del 18 de setembre i fins el 13 d’octubre.

Consulteu les bases i recordeu que també s’han iniciat els concursos de pintura i relats curts.