El sistema CAE: Cobra per estalviar energia, monetitza la teva eficiència energètica

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
17 d'octubre de 2024
De 10 a 12 h.
Tipus
Presencial i videoconferència
Durada
2 hores
Lloc
Espai Antoni Carrillo, 2a planta del Col·legi
Consell de Cent, 365 (Barcelona)
08009
BARCELONA

Organitzat per

Objectius

Aquesta jornada dona l'oportunitat de conèixer de primera mà el sistema de Certificacions d'Estalvi Energètic (CAE). L'RD 36/2023, pel qual s'estableix un sistema de Certificats d'Estalvi Energètic, permet monetitzar els estalvis energètics, recuperant part del cost de les inversions en eficiència energètica: canvi d'il·luminació, millora de l'aïllament tèrmic, renovació d'equips industrials o domèstics, etc.

 

El tenidor dels estalvis podrà rebre una contraprestació si ven els estalvis obtinguts per a la seva posterior certificació mitjançant el Sistema CAE. 

 

En el transcurs de la jornada, gràcies a les experiències que compartiran els agents implicats: Administració, subjectes delegats, estalviadors d'energia i verificadors, s'obtindrà una visió global del sistema, les seves implicacions, procediments fonamentals i beneficis. 

 

Esta  jornada da la oportunidad de conocer de primera mano el sistema de Certificaciones de Ahorro Energético (CAE),

El RD 36/2023, por el que se establece un sistema de Certificados de Ahorro Energético, permite monetizar los ahorros energéticos, recuperando parte del coste de las inversiones en eficiencia energética: cambio de iluminación, mejora del aislamiento térmico, renovación de equipos industriales o domésticos, etc.

El poseedor de los ahorros podrá recibir una contraprestación si vende los ahorros obtenidos para su posterior certificación mediante el Sistema de CAE.

En el transcurso de la jornada, gracias a las experiencias que compartirán los agentes implicados: Administración, sujetos delegados, ahorradores de energía y verificadores, los asistentes obtendrán una visión global del sistema, sus implicaciones, procedimientos fundamentales y beneficios.

Programa

10 h. Recepció i acreditació.

10.30 h. Benvinguda dels assistents i presentació de les ponències.

Representant del Col·legi

10.40 h. Visió general del Sistema CAE. Novetats.

Maria Cubillo, directora general a SinceO2, Consultoria Energètica.

11 h. Verificació dels Certificats d'Estalvi Energètic.

Juan Manuel García, Representant d'Energia i Indústria a AENOR.

11.20 h. Experiència CAE: Casos pràctics.

11.40 h. Preguntes

 

 

10 h. Recepción y acreditación

10.30 h. Bienvenida de los asistentes y presentación de las ponencias

Representante del Colegio

10.40 h. Visión general del Sistema CAE. Novedades

Maria Cubillo, directora general a SinCeO2, Consultoría Energética.

11 h. Verificación de los Certificados de Ahorro Energético

Juan Manuel García, Representante de Energía e Industria en AENOR.

11.20 h, Experiencia CAE: Casos prácticos

11.40 h. Preguntas

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 
En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si tens qualsevol incidència de connexió pots contactar amb els nostres tècnics i et podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

Si no pots assistir t'agrairem que anul·lis la teva inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniquis al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

 

 

Para la asistencia en esta conferencia, los colegiados tenéis a vuestra disposición tickets de aparcamiento gratuito por una duración de 2 horas que se os entregarán a la recepción de la sede colegial. Solo hará falta que os identificáis con vuestro nombre y apellidos y que presentáis el ticket de aparcamiento. Estos tickets son válidos por: 


- Aparcamientos Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Como llegar


En el caso de seguir la actividad por videostreaming, antes del inicio de la actividad, si tienes cualquier incidencia de conexión, puedes contactar con nuestros técnicos y te podrán atender. Llama al 934961420 o envía un correo a incidencia.tic@ebcn.cat.

Si no puedes asistir te agradeceremos que anules tu inscripción a partir de este enlace o lo comuniques al Departamento de Formación (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)


El Colegio se reserva el derecho de modificar horarios, fechas, contenidos y/o profesorado de las conferencias programadas. También se reserva el derecho de anular o aplazar la conferencia si considera insuficiente el número de inscritos.


Las plazas son limitadas y se asignan por orden de inscripción.