Conferència/Debat sobre la responsabilitat dels Enginyers

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
11 de febrer de 2021
A les 18 h.
Tipus
Presencial i videostreaming
Durada
2 hores lectives
Lloc
Sala d'actes del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA
Proposada per
Comissió d'Enginyers en Actuacions Pericials i Mediació
EBCN TV

Objectius

Els enginyers genèricament, en funció de les seves activitats professionals, responen en múltiples ocasions amb informes a les situacions complexes.

Aquests informes, són el resultat d'una anàlisi metodològica, científica de vegades i de qualitat.

Des de la visió, específica de Perits Judicials cal definir tota una sèrie d'apartats que serveixen perfectament per realitzar informes generalistes als nostres companys que desenvolupen tasques en altres especialitats. Mobilitat, Incendis, manteniment, sorolls, administració, etc.

El protocol per desenvolupar els nostres informes, han de portar una sèrie d'apartats prou justificats per evitar entrar en responsabilitats de qualsevol tipus. Aquests apartats són el motiu d'aquesta conferència.

Impartit per

Il·lustríssim Sr. Fernando Carlos de Valdivia González, Doctor en Dret, Magistrat del Jutjat de Primera Instància nº 4 de Barcelona. 

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament.

 

Aquests tiquets són vàlids per: 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

Els espais d’ENGINYERS BCN compleixen amb tots els requisits establerts en el seu pla de contingència que inclouen les mesures de prevenció ambientals, organitzatives, així com de caràcter col·lectiu i individual, que estableixen l´aforament de la sala d´actes en un màxim de 22 persones així com 8 i 5 persones a l’Aula 1 i Aula 2 respectivament, sense perjudici dels possibles canvis normatius posteriors que s’hagueren d’aplicar.