Case Study: Noves tecnologies aplicades per a la lluita contra malalties provocades per patògens d’alt risc

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
1 de març de 2021
De 18 a 20 h.
Tipus
Presencial i videostreaming
Durada
2 hores lectives
Lloc
Sala d'actes del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA
EBCN TV

Organitzat per

Comissió de Plans d'Autoprotecció i Protecció Civil i Comissió de Seguretat contra Incendis i Emergències d'ENGINYERS BCN 

Objectius

El Col·legi ofereix aquest any un nou format d'activitat, anomenat CASE STUDY, amb la voluntat de detectar o preveure els reptes més imminents i aportar-ne de forma focalitzada, pràctica, didàctica i participativa, les millors solucions tecnològiques i científiques mitjançant l'anàlisi DESCRIPTIU, EXPLICATIU I EXPLORATORI de casos concrets. 

Programa

En aquest CASE STUDY ens endinsem de forma directa i entenedora, en les innovacions i avenços en el camp de la desinfecció d'instal·lacions. S'exposaran l'ozó, els raigs ultraviolats i els tractaments preventius amb desinfectants naturals tipus àcid hipoclorós, de la mà de tres empreses especialitzades en cadascun dels àmbits esmentats, on presentaran les seves innovacions i on es tractaran els següents punts: 

 

-Informatiu: del repte i dels condicionants i raonaments que determinen escollir la solució que es presentarà

-Descriptiu: del projecte (procediment, càlculs, materials, instal·lació, seguretat, manteniment, etc.) 

-Exploratori: participació dels assistents, canvi impressions conduïdes pel moderador 

Impartit per

Àngel Sanabra, CEO de Sakma Electrónica Industrial, S.A.U

Antoni Cuevas, CEO de Waterologies, S.L. Coordinador d'emergències del Grup Territorial d'Anoia d'ENGINYERS BCN i assessor de Nacions Unides

Josep Antoni Martínez, CMO dOzonoapps

Moderació a càrrec de Miquel Darnés, Degà del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

 

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

 
En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

 

Els espais d’ENGINYERS BCN compleixen amb tots els requisits establerts en el seu pla de contingència que inclouen les mesures de prevenció ambientals, organitzatives, així com de caràcter col·lectiu i individual, I que estableixen l´aforament de la sala d´actes en un màxim de 22 persones així com 5 i 8 persones a l’Aula 2 i Aula 1 respectivament sense perjudici dels  possibles canvis normatius posteriors que s’hagueren d’aplicar.