Jornada de presentació del Decret d’Accessibilitat

15 de febrer de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 10"

ENGINYERS BCN organitza una conferència el pròxim 11 de març per explicar el Codi d’Accessibilitat, que entrarà en vigor l’1 de març. La xerrada anirà a càrrec d’Enric Rovira-Beleta, arquitecte que ha col·laborat activament en la Llei i Codi. Les inscripcions ja estan obertes.

El pròxim 1 de març entra en vigor el Codi d’Accessibilitat publicat al DOGC el passat 28 de novembre. El Codi es composa d’onze capítols amb un total de 199 articles i 15 annexos. L’entrada en vigor d’aquest Decret suposa la derogació del Decret 135/1995.

Per entendre tot el que suposa aquest codi, ENGINYERS BCN organitza una xerrada amb el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya l’11 de març de forma presencial o per videoconferència. L’esdeveniment anirà a càrrec d’Enric Rovira-Beleta, un reconegut arquitecte amb més de 40 anys d’experiència en accessibilitat. Rovira-Beleta és professor a la School of Architecture de la Universitat Internacional de Catalunya-BCN i director del Postgrau internacional “d’Expert en Accessibilitat”. A més, és vocal al Consell d’Accessibilitat del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i ha col·laborat activament en la creació de la Llei i Codi.

En aquesta jornada, es tractaran aspectes clau com ara: què deroga aquest Decret, el perquè del nou reglament, i els objectius i aspectes a tenir en compte, entre altres.

Les inscripcions ja estan obertes.