Ja pots veure la jornada de presentació del Decret d’Accessibilitat

15 de març de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 13"

ENGINYERS BCN va organitzar una conferència el passat 11 de març per explicar el Codi d’Accessibilitat, que va entrar en vigor l’1 de març. La xerrada va anar a càrrec d’Enric Rovira-Beleta, arquitecte que ha col·laborat activament en la Llei i Codi. 

L’1 de març va entrar en vigor el Codi d’Accessibilitat publicat al DOGC el passat 28 de novembre de 2023. Un Codi que es compon d’onze capítols amb un total de 199 articles i 15 annexos i que l’entrada en vigor del qual suposa la derogació del Decret 135/1995. 

Per entendre tot el que suposa aquest codi, ENGINYERS BCN va organitzar una xerrada amb el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya. En aquesta jornada, es van tractar aspectes clau com ara: què deroga aquest Decret, el perquè del nou reglament, i els objectius i aspectes a tenir en compte, entre altres

L’esdeveniment va anar a càrrec d’Enric Rovira-Beleta, un reconegut arquitecte amb més de 40 anys d’experiència en accessibilitat. Rovira-Beleta és professor a la School of Architecture de la Universitat Internacional de Catalunya-BCN i director del Postgrau internacional “d’Expert en Accessibilitat”. A més, és vocal al Consell d’Accessibilitat del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i ha col·laborat activament en la creació de la Llei i Codi. 

Ara pots recuperar la conferència a través de la plataforma EBCN TV-A la Carta.