Vols veure com es comporten els sistemes de protecció passiva davant el foc?

1 de març de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 6"

ENGINYERS BCN col·labora en una jornada on es mostraran casos pràctics d’instal·lacions i sistemes de protecció passiva contra incendis. Pots inscriure’t a aquesta jornada a través del següent enllaç.

El Clúster de seguretat contra incendis coorganitza aquesta jornada amb Bombers de Barcelona per demostrar com es comporten alguns dels sistemes de protecció passiva contra incendis.

La jornada, on col·labora ENGINYERS BCN, està organitzada pel 16 de març al Parc de Bombers de Zona Franca (Carrer 60, 8, 10, 08040 Barcelona).

Està adreçada a tècnics i projectistes que en el seu dia a dia dissenyen instal·lacions i sistemes de protecció passiva contra incendis per tal que puguin veure en primera persona com funcionen i com actuen quan s’activen.

Albert Ventosa, cap de la Divisió de Prevenció i Investigació Postsinistral del Servei de Protecció Civil, Prevenció, Extinció d’incendis i Salvament de l’Ajuntament de Barcelona; serà un dels participants de la jornada, amb Carles Noguera, Cap del Servei de Prevenció de Bombers de la Generalitat de Catalunya, i Mercè Sánchez, coordinadora del Grup de Treball de Protecció Passiva del Clúster.

Pot veure el programa complet en aquest enllaç. I consultar més informació i formalitzar la teva inscripció clicant aquí.