Vols veure com es comporten els sistemes de protecció activa davant el foc?

1 de març de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 4"

ENGINYERS BCN col·labora en la jornada per mostrar casos pràctics d’instal·lacions i sistemes de protecció activa contra incendis. Pots inscriure’t a aquesta jornada a través del següent enllaç.

El Clúster de seguretat contra incendis coorganitza aquesta jornada amb Bombers de Barcelona per tal de que els assistents puguin veure en primera persona com funcionen i actuen alguns dels sistemes de protecció activa contra incendis.

La jornada, on col·labora ENGINYERS BCN, es celebrarà el 23 de març al Parc de Bombers de Zona Franca (Carrer 60, 8, 10, 08040 Barcelona).

Serà eminenment pràctica i està adreçada a tècnics i projectistes que en el seu dia a dia dissenyen instal·lacionsactives contra incendis.

Albert Ventosa, cap de la Divisió de Prevenció i Investigació Postsinistral del Servei de Protecció Civil, Prevenció, Extinció d’incendis i Salvament de l’Ajuntament de Barcelona; serà un dels participants de la jornada, amb Carles Noguera, Cap del Servei de Prevenció de Bombers de la Generalitat de Catalunya, i Elías López, President del Clúster de Seguretat contra Incendis.

Pot veure el programa complet en aquest enllaç. I consultar més informació i formalitzar la teva inscripció clicant aquí.