Reconeixement al grup territorial de l’Anoia per la seva feina en la lluita contra la COVID

26 de gener de 2023
Comparteix
Temps de lectura
51"

La placa s’ha lliurat al col·legiat Toni Cuevas, propietari de Waterologies, en representació del grup. S’ha fet entrega durant la Festa del Patró de Vilanova del Camí.

En el marc de la Festa de Sant Hilari de Vilanova del Camí, s’ha organitzat la Festa del Patró, de reconeixement a les forces d’ordre públic, serveis d’emergència i societat civil. Durant l’acte s’ha fet lliurament de la placa honorífica a en Toni Cuevas com a prorietari de l’empresa Waterologies i representant del grup territorial de l’Anoia d’ENGINYERS BCN, per la tasca desenvolupada durant el començament i desenvolupament de la lluita contra la COVID a la comarca junt a les empreses Alfil i Diutex Igualada pels treballs de fabricació de respiradors i mascaretes.

L’acte de lliurament, que va tenir lloc el passat 13 de gener a Can Papasseit, va ser organitzat per l’Ajuntament de Vilanova del Camí i va comptar amb les intervencions del cap de la Policia Local, Daniel Monroy; la regidora de Governació, Susana Gutiérrez, i l’alcaldessa Noemí Trucharte.