Ajuda’ns a conèixer la situació del sector industrial

30 de novembre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 2"

El Consejo General de la Ingeniería Técnica Industrial de España (COGITI) obre el període de participació pel Baròmetre Industrial que permet conèixer la situació actual del sector. Pots participar en l’enquesta en aquest enllaç.

Des del COGITI es fa una crida als professionals del sector industrial perquè participin en la setena edició del “Baròmetre Industrial”. En tan sols 10 minuts, podràs completar el qüestionari per saber la teva perspectiva sobre la situació actual del sector. La informació recopilada es tractarà de manera confidencial i s’utilitzarà per obtenir una visió generalitzada i plural, que serà plasmada a l’informe corresponent de 2023.

Com a incentiu, aquells que compleixin l’enquesta rebran un xec regal de 20 euros, vàlid per a cursos a la plataforma de formació e-learning del COGITI, amb l’excepció de cursos d’idiomes i formació síncrona. A més, se’ls obsequiarà amb la gratuïtat en l’Acreditació DPC Ingenieros fins a la finalització del mes de juny de 2024.

És molt important que l’enquesta es completi abans de les 23:59 hores del dia 13 de desembre, moment en que es tancarà, amb l’objectiu de processar i analitzar els resultats, i poder preparar-los per a la presentació als mitjans de comunicació.

Pots completar l’enquesta en aquest enllaç.