Nova convocatòria del Premi de la Fundació Banc Sabadell de Ciències i Enginyeria

13 de febrer de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 4"

El concurs concedeix una dotació de 50.000 euros a un investigador amb un currículum destacat en la recerca d’enginyeria i ciència. Es poden presentar candidatures fins al pròxim 31 de març de 2023 a través de la web de la Fundació Banc SabadellConsulta aquí les bases.

La Fundació Banc Sabadell, amb l’objectiu d’incentivar i reconèixer el treball dels/de les investigadors/es d’Espanya en el camp de les ciències i l’enginyeria, ha fet pública la convocatòria de la setena edició del Premi Fundació Banc Sabadell a les Ciències i l’Enginyeria 2023.

El premi, que es concedirà a un/a investigador/a amb un currículum destacat en el camp de la recerca en ciències i enginyeria, té una dotació de 50.000 euros.

Poden participar en la convocatòria tots aquells investigadors, menors de 42 anys de qualsevol nacionalitat; amb un mínim de tres anys continuats duent a terme una tasca de recerca a Espanya i centrats en el camp de les ciències i l’enginyeria. S’accepten candidatures fins al pròxim 31 de març de 2023 a través de la web de Fundació Banc Sabadell.

Consulta les bases completes de la convocatòria en el següent enllaç.

Accedeix a la pàgina des d’on presentar la teva candidatura.