José Antonio Galdón guanya per àmplia majoria les eleccions a president del COGITI

16 de gener de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 2"

El degà del Col·legi de Madrid, José Antonio Galdón, ha obtingut el 84,59% dels vots. Miquel Darnés, degà del Col·legi, ha sortit escollit com a vocal de la Junta Executiva en la primera vegada que un degà de Barcelona forma part d’aquesta junta.

Per quarta vegada consecutiva José Antonio Galdón, degà del Col·legi de Madrid, tornarà a presidir el Consejo General de Colegios Oficiales de Graduados e Ingenieros Técnicos Industriales de España. Aquest cop ha obtingut el 84,59 % dels vots, d’un total de 68.401 electors, representats pels respectius degans. L’altra candidat era el degà del col·legi de Cáceres, Fernando Doncel. També ha sortit escollit com a vocal de la Junta Executiva Miquel Darnés, degà del Col·legi. És dona la circumstància que és el primer cop que un degà de Barcelona formarà part de l’esmentada junta.

El COGITI és la institució que aplega el total dels 49 col·legis de tot l’Estat, que representa la professió d’enginyer tècnic industrial en l’àmbit estatal i internacional i que exerceix la defensa dels interessos professionals, sense perjudici de les facultats que puguin correspondre als Consells Autonòmics. Les eleccions són cada quatre anys i la seu és a Madrid.