Ja disponible per llogar: Analitzador de xarxes elèctriques

18 de gener de 2024
Comparteix
Temps de lectura
2' 16"

El Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura (SLAM) del Col·legi s’amplia amb un nou equip: l’analitzador de xarxes elèctriques MYeBOX-1500 pot realitzar estudis complets d’una instal·lació elèctrica, entre altres usosA més, es pot configurar des d’una app o web per realitzar anàlisi i registre de paràmetres elèctrics.

MYeBOX®, de l’empresa Circutor, és una gamma d’analitzadors portàtils configurables des d’una APP i/o una web que realitzen l’anàlisi i el registre dels paràmetres elèctrics, la mesura i el registre de transitoris amb forma d’ona i els paràmetres de qualitat de xarxa segons la norma EN 50160. La informació és accessible de forma remota des de la mateixa APP i /o Web. MYeBOX® realitza la mesura i registre de paràmetres elèctrics en instal·lacions monofàsiques, bifàsiques o trifàsiques (amb neutre i sense).

L’APP/Web es connecten al dispositiu per visualitzar les dades mesurades en temps real, configurar completament l’equip, iniciar o aturar el registre de dades, enviar les dades registrades a la plataforma MYeBOX® Cloud i fins i tot accedir a les dades de la memòria per visualitzar-los de forma gràfica o en taules. La connectivitat remota permet fer una anàlisi de les dades mesurades sense necessitat de desplaçaments. També és possible enviar les dades registrades a un repositori de dades per analitzar-les posteriorment a PowerVision Plus. L’equip es pot configurar localment mitjançant el teclat capacitiu i les opcions de menú per pantalla.

MYeBOX es pot utilitzar per a realitzar estudis complets d’una instal·lació elèctrica, realitzar una anàlisi de consums, de corbes de càrrega, de pertorbacions de tensió de la instal·lació, visualització de les formes d’ona, estudi d’harmònics o mesura de flicker entre d’altres opcions i realitzar auditories i anàlisis remotes.

Característiques tècniques

Les característiques més importants d’aquest nou equip son:

 • Cinc entrades de mesura de tensió (U1, U2, U3, Un i Uref).
 • Quatre entrades de mesura de corrent (I1, I2, I3, In) i una de corrent de fuita.
 • Mesura dels principals paràmetres elèctrics segons EN 61000-4-30.
 • Energia consumida i generada.
 • Mesura en veritable valor eficaç (TRMS).
 • Registre de forma d’ona associada als esdeveniments de qualitat i transitoris.
 • Pantalla LCD i Teclat capacitiu.
 • Port microUSB per a descàrrega de dades.
 • Detecció automàtica de pinces flexibles.
 • Comunicació Wi-Fi (punt d’accés/terminal).
 • Comunicació 3G/4G.

Clica aquí per veure tota la informació i llogar el nou analitzador de xarxes.

A més, recorda que pots consultar tots els aparells de mesura disponibles a través de l’SLAM.