Inscripcions obertes pel V simposi d’arquitectura, enginyeria i salut

4 d'octubre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
2' 1"

L’Associació Catalana d’Entitats de Salut (ACES), organitza aquest simposi per parlar de la innovació en les infraestructures hospitalàries i centres sanitaris. Pots apuntar-te al simposi a través d’aquest enllaç.

El pròxim 18 d’octubre a la Roca Barcelona Gallery, es reuniran experts de diferents àmbits per parlar de la tecnologia aplicada a les infraestructures sanitàries, en moltes de les seves vessants. Amb l’objectiu d’explorar les darreres tendències tecnològiques que estan canviant la cara de la sanitat i la seva arquitectura, aquest esdeveniment arriba a la seva cinquena edició, consolidant-se com una cita imprescindible per als professionals de l’arquitectura, l’enginyeria i la salut.

Els centres sanitaris han d’estar al dia dels avenços en tots els camps i saber aplicar aquelles eines que millorin i facilitin el seu dia a dia, tant en l’entorn dels edificis, com en l’entorn de les persones. És per això que l’ACES proposa el simposi des de 3 temes fonamentals que es debatran a través de taules rodones:

Gestió de les Infraestructures: La gestió eficaç de les infraestructures sanitàries és essencial per proporcionar una atenció de qualitat. Es discutirà com les últimes tendències en Facility Management estan permetent optimitzar recursos, prendre decisions estratègiques i millorar els processos operatius. A més, en aquesta taula rodona participarà Joaquim Teruel, membre de la Subcomissió d’Enginyeria Biomèdica del nostre Col·legi i Director d’Equipaments i Innovació d’ASEPEYO.

Tecnologies Immersives (Realitat Virtual i Augmentada): Aquesta àmplia gamma de tecnologies immersives ofereix solucions innovadores per a la millora dels dissenys i la cura dels pacients. Es debatrà com les simulacions, les experiències digitalitzades i els dispositius immersius estan canviant el panorama de l’atenció sanitària.

Industrialització i Nous Materials: La construcció industrialitzada i l’ús de nous materials són clau per a una construcció més neta, eficient i sostenible d’infraestructures sanitàries. Experts en el camp exploraran com aquestes innovacions estan millorant la qualitat dels entorns de cura i benestar.

A més, els assistents tindran l’oportunitat de provar tecnologies innovadores com les ulleres 3D i simuladors amb contingut real per aplicacions mèdiques i formatives.

El simposi oferirà un format híbrid, permetent als participants triar entre l’assistència presencial i en línia, amb l’objectiu de maximitzar la participació dels assistents.

Pots inscriure’t al simposi a través d’aquest enllaç. I accedir al programa complet en aquest document.