Èxit a ADVANCED FACTORIES

27 d'abril de 2023
Comparteix
Temps de lectura
55"

La fira d’ADVANCED FACTORIES va trencar el rècord d’assistència en la història de l’esdeveniment. ENGINYERS BCN va ser present amb un estand a la part d’exposició i el vicedegà del Col·legi va lliurar el premi MURR ELEKTRONIK durant els premis de les Factories del Futur.

ADVANCED FACTORIES ha acabat deixant un èxit rotund d’assistència en els seus tres dies. En la seva setena edició, la fira ha reunit quasi 35.000 professionals, consolidant l’edició més multitudinària de la seva història. ENGINYERS BCN va poder ser present amb un estand a la part d’exposició.

Com a novetat d’enguany s’ha presentat l’AMT – ADVANCED MACHINE TOOLS, una nova plataforma professional on havien les darreres novetats en màquina-eina, instruments, accessoris, components, i tots els equips necessaris per renovar la planta manufacturera i convertir-la en un centre de producció eficient, competitiu i sostenible.

A més, Ricard Nogués, vicedegà del Col·legi va ser l’encarregat de lliurar el premi MURR ELEKTRONIK al millor equip o sistema industrial per la fàbrica del futur a l’empresa EPIC POWER.