Entra de franc a la fira Advanced Factories

16 de març de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 23"

La nova edició de la Fira Advanced Factories es celebra del 18 al 20 d’abril. Els col·legiats poden conseguir un ticket business de franc accedint a aquest enllaç.

Una nova edició de la Fira Advanced Factories arriba a Barcelona del 18 al 20 d’abril i els col·legiats, gràcies a l’acord de col·laboració que té ENGINYERS BCN, poden aconseguir un Business Pass de franc.

L’esdeveniment tecnològic de referència es trasllada aquest any a la Fira de Barcelona, per donar resposta a la creixent demanda d’empreses que volen exposar i que el recinte del CCIB de Barcelona no podia allotjar.

Advanced Factories és l’esdeveniment líder en automatització industrial, robòtica i intel·ligència artificial en el sud d’Europa. És la cita anual que reuneix les últimes innovacions en automatització industrial, robòtica, software de gestió de plantes industrials, sistemes d’integració, cloud industrial, digital twinmachine learning, ciberseguretat, big dataIoT, intel·ligència artificial, VR/AR i totes les tecnologies relacionades amb la Indústria 4.0.

A més, tindràs accés a l’exposició Advanced Machine ToolsAMT – ADVANCED MACHINE TOOLS és la nova plataforma professional on trobaràs del 18 al 20 d’abril les darreres novetats en màquina-eina, instruments, accessoris, components, i tots els equips que necessites per renovar la teva planta manufacturera i convertir-la en un centre de producció altament eficient, competitiu i sostenible.

Aconsegueix la teva entrada de franc amb el codi del següent enllaç.