Disponible el webinar amb totes les novetats sobre el Tecnovisat

14 de juny de 2023
Comparteix
Temps de lectura
59"

El Tecnovisat 6.0 inclou novetats com la possibilitat de signar digitalment o la inclusió d’un codi QR a la marca d’aigua del control col·legial. Consulta el webinar a EBCN TV per assabentar-te de totes les novetats.

El webinar de presentació de la nova versió de Tecnovisat ja està disponible a EBCN TV. Al vídeo, s’expliquen totes les millores que s’han aplicat al Tecnovisat com:

  • Incorporació d’un codi QR a la marca d’aigua del control col·legial (visat o registre), que permet comprovar des de qualsevol dispositiu mòbil la feina visada o registrada pel Col·legi (garantia addicional a la ja explicada prèviament pels treballs registrats al Col·legi).
  • Possibilitat de signar digitalment tota la documentació en el moment de pujar-la a la plataforma i fer-ho d’un sol cop (sense necessitat d’entrar a cada arxiu). Es mantindrà no obstant el sistema de pujada de la documentació signada prèviament, com fins ara.
  • Selecció de la posició de la marca d’aigua en el  moment de pujada de cada document. Això permetrà que, un cop visada, la descàrrega de la documentació sigui immediata.

Consulta ja el webinar per no perdre’t cap detall.