Ampliació de pressupost per a ajuts a la rehabilitació energètica d’edificis a Catalunya

18 d'abril de 2024
Comparteix
Temps de lectura
57"

Catalunya ha anunciat una ampliació de 15 milions d’euros en el pressupost destinat al programa d’ajuts a la rehabilitació energètica d’edificis. Aquest increment ve acompanyat d’una pròrroga en el termini de sol·licitud fins al 31 de juliol.

El programa d’ajuts a la rehabilitació energètica d’edificis, conegut com a PREE5000, ha vist una ampliació significativa en el seu pressupost per a Catalunya. Amb una injecció de 15 milions d’euros, el programa busca incentivar l’eficiència energètica dels edificis de la regió.

Aquest increment pressupostari ve acompanyat d’una pròrroga en el termini de sol·licitud fins al 31 de juliol, amb l’objectiu de permetre que el màxim nombre possible de propietaris d’edificis en municipis de menys de 5.000 habitants puguin accedir als ajuts.

Per als enginyers tècnics industrials, aquesta ampliació representa una oportunitat única per participar activament en la transformació del sector immobiliari cap a pràctiques més sostenibles i eficients energèticament. Cal destacar que la complexitat del procés de tramitació exigeix que totes aquelles persones que vulguin sol·licitar l’ajut ho comencin a fer no més enllà de l’inici de juny, amb l’ajut d’un tècnic professional.