10a edició dels premis RuralApps

30 de març de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 29"

La Generalitat ha convocat la 10a edició del Premi Ruralapps, per promoure l’aplicació de la tecnologia en benefici dels sectors agroalimentari, forestal i del medi rural. El premi està dotat amb 5.000 € per als guanyadors i el termini per participar-hi finalitza el 15 de maig
Consulteu tota la informació en aquest enllaç.

Ja podeu participar en la décima edició dels Premis Ruralapps, convocats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya (DARP).

El premi té l’objectiu de distingir les empreses o els/les professionals que hagin desenvolupat o implementat en la seva activitat, solucions tecnològiques que contribueixen a la millora dels sectors agroalimentari, forestal o del medi rural o bé, que faciliten l’accés a la informació, en aquests àmbits a la ciutadania.

El procediment de participació en la convocatòria pública per a la concessió dels premis d’aquesta convocatòria és telemàtic. Per tramitar la candidatura cal que us identifiqueu amb l’idCATMòbil o un certificat digital. El termini finalitza el 15 de maig.

El premi té dues modalitats:

  • Ruralapps – Professional: centrada en solucions tecnològiques innovadores per als professionals i empreses dels sectors agroalimentari, forestal i/o del medi rural i millorar els processos de producció i de gestió, l’eficiència interna, la seguretat, la traçabilitat, la comercialització, la informació o el posicionament al mercat. Poden abastar des del procés de producció fins a la comercialització. 
  • Ruralapps – Ciutadania: enfocada a solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania i facilitar l’accés a la informació, en els àmbits agroalimentari, forestal i/o del medi rural. 

Aquest reconeixement té una dotació econòmica de 5.000 € per als guanyadors i 2.000 € per als nominats, per a cadascuna de les modalitats.