19 d'octubre de 2023
Notícies d’enginyers bcn

19/10/2023
Després de l’èxit de l’anterior networking, ENGINYERS BCN organitza una segona activitat per connectar els col·legiats directament amb empreses. Imagina’t connectant amb empreses de tota la demarcació de Barcelona i altres enginyers, i començant a construir relacions que podrien definir el teu futur professional. Tots els detalls i les inscripcions en aquest enllaç.
LLEGIU-NE MÉS

17/10/2023
El conveni entre tots dos Col·legis obre les portes a noves oportunitats de negoci per als col·legiats. Els administradors de finques de Barcelona tindran accés directe a la Guia de Professionals i al Registre de Certificadors d’Eficiència Energètica en Edificis per tal de garantir una millor col·laboració entre totes dues institucions.
LLEGIU-NE MÉS

17/10/2023
En data 10 d’octubre de 2023 ha estat publicada al DOGC la disposició següent:
LLEGIU-NE MÉS

17/10/2023
En data de 9 d’octubre ha estat publicada al BOE la disposició següent:
LLEGIU-NE MÉS

19/10/2023
A la fira internacional, organitzacions globals com Airbnb i el FC Barcelona debatran els reptes del futur. Els col·legiats teniu un codi de descompte per accedir a L’Smart City Expo.
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

Destaquem
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats