23 de novembre de 2023
Notícies d’enginyers bcn

23/11/2023
Aquest i altres temes sonaran al Concert de Nadal d’ENGINYERS BCN. La Banda Municipal de Barcelona serà la protagonista i la recaptació anirà destinada a la Marató de TV3.
LLEGIU-NE MÉS

23/11/2023
Durant el Black Friday, el Col·legi ofereix als nous col·legiats unes condicions especials: drets d’entrada gratuïts, quota de desembre gratuïta i les quotes dels sis primers mesos de 2024, a meitat de preu.
LLEGIU-NE MÉS

23/11/2023
El vocal de la Junta de Govern, Eduard Pimàs, va atorgar els premis als millors estudiants. Enguany es graduava la primera promoció en Energies Renovables i Eficiència Energètica.
LLEGIU-NE MÉS

21/11/2023
El passat dia 15 de novembre, a ENGINYERS BCN es va presentar la segona edició de la Guia de Bones Pràctiques de la normativa de protecció passiva contra incendis organitzat amb el Clúster de Seguretat Contra Incendis de Catalunya i en col·laboració amb els Bombers de la Generalitat de Catalunya i Bombers de Barcelona.
LLEGIU-NE MÉS

23/11/2023
El Saló Internacional de la Tecnología obre les seves portes del 6 al 8 de febrer de 2024 a la Farga d’Hospitalet de Llobregat. Pots aconseguir la teva invitació a través d’aquest enllaç.
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

Destaquem
Llegiu-ne més
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats