25 de maig de 2023
BUTLLETÍ #925
Destaquem
Nou web d’ENGINYERS BCN
Llegiu-ne més
Notícies d’enginyers bcn

18/05/2023
El 6 de juliol a les 19.00 h se celebrarà una Junta General Extraordinària a la sala d’actes del Col·legi. Durant la sessió es deliberarà i s’aprovarà, si procedeix, el projecte de modificació estatutària parcial. Els col·legiats podreu votar de forma presencial i telemàtica. Consulta la convocatòria (en català o castellà), el projecte de modificació i la memòria justificativa.
LLEGIU-NE MÉS

27/04/2023
La Taula ha de servir per reforçar els beneficis de l’esport en la millora de la qualitat de vida i la salut física i mental de les persones. ENGINYERS BCN va estar present per posar en valor el paper dels enginyers en les instal·lacions i equipaments esportius.
LLEGIU-NE MÉS

21/04/2023
Amb el 79% dels vots a favor, la Junta General Ordinària ha aprovat la gestió de la Junta de Govern, el compte de resultats de l’exercici 2022 i el balanç tancat el 31 de desembre de 2022. En total, van votar 470 col·legiats i col·legiades, un lleuger augment de la participació respecte a la mateixa votació del 2021.
LLEGIU-NE MÉS

17/03/2023
La modificació ha estat negociada pel Consell de Col·legis d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya, el Consell Català de l’Arquitectura Tècnica, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, i el Col·legi d’Enginyers Industrials amb diferents grups parlamentaris. Llegeix la llei completa en aquest enllaç.
LLEGIU-NE MÉS

01/03/2023
ENGINYERS BCN col·labora en una jornada on es mostraran casos pràctics d’instal·lacions i sistemes de protecció passiva contra incendis. Pots inscriure’t a aquesta jornada a través del següent enllaç.
LLEGIU-NE MÉS

Borsa de treball

Agenda

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats