5 de desembre de 2023
Notícies d’enginyers bcn

23/11/2023
Aquest i altres temes sonaran al Concert de Nadal d’ENGINYERS BCN. La Banda Municipal de Barcelona serà la protagonista i la recaptació anirà destinada a la Marató de TV3.
LLEGIU-NE MÉS

05/12/2023
ENGINYERS BCN acull una reunió el pròxim 11 de desembre de tres comissions amb el youtuber Xavier Mitjana.
LLEGIU-NE MÉS

30/11/2023
El Consejo General de la Ingeniería Técnica Industrial de España (COGITI) obre el període de participació pel Baròmetre Industrial que permet conèixer la situació actual del sector.
LLEGIU-NE MÉS

30/11/2023
El pròxim dilluns, dia 11, és l’últim dia per presentar dibuixos pel concurs. La nadala premiada rebrà quatre entrades per Port Aventura.
LLEGIU-NE MÉS

28/11/2023
El dimarts 19 de desembre a les 19 h se celebrarà la Junta General Ordinària per estudiar i aprovar, si s’escau, el pressupost de 2024. Es podrà votar de manera electrònica els dies 18 i 19 i presencialment a la finalització de l’acte.
LLEGIU-NE MÉS

05/12/2023
En l’Observatori del Theknos de novembre-desembre, el degà Miquel Darnés parla de com l’enginyeria té un paper protagonista en els canvis socials com la sostenibilitat o la tecnologia del futur. Pots llegir l’article a continuació.
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

Fes que les empreses et trobin i activa el teu CV públic a la borsa de treball
Per qualsevol dubte al respecte poseu-vos en contacte amb el SOPP
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats