4 d'abril de 2024
BUTLLETÍ
Notícies d’enginyers bcn

04/04/2024
En pocs dies començarà la formació dedicada a professionals de l’enginyeria interessats a aprofundir en el món de les instal·lacions elèctriques d’alta tensió . Aquesta sèrie de cursos ofereix una oportunitat única per aprofundir en els aspectes reglamentaris, responsabilitats, disseny, càlcul i verificacions d’instal·lacions d’alta tensió.
LLEGIU-NE MÉS

04/04/2024
Ja està obert el període de presentació dels Premis EBCN, on el guanyador s’emporta un premi de 1000 euros, amb 500 pel tutor del treball. La convocatòria estarà oberta fins el 10 de maig.
LLEGIU-NE MÉS

03/04/2024
Una nova edició de la fira obre les portes la setmana vinent i ENGINYERS BCN tindrà el seu propi estand. Els col·legiats poden aconseguir entrades de franc per l’exposició.
LLEGIU-NE MÉS

Destaquem
Llegiu-ne més
Agenda

Cursos Instal·lacions i Construcció
8, 10, 15 i 17 d’abril de 2024
Aula 2, 3a planta del Col·legi
Anar a la activitat

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats