30 de maig de 2024
BUTLLETÍ
Notícies d’enginyers bcn

12/06/2024
La Mesa de les Enginyeries Tècniques i Graus en Enginyeria de Catalunya (METGEC) crea un acte dedicat a les dones enginyeres per parlar dels reptes del present i el futur. L’acte es farà el pròxim 20 de juny al matí al Cosmocaixa, i les inscripcions ja estan obertes.
LLEGIU-NE MÉS

29/05/2024
El passat dilluns 28 de maig es va convocar la Reunió Executiva de la Intercol·legial Jove a la seu del Col·legi. Eduard Pimàs, vocal de la junta de govern, va ser el representant del Col·legi i el degà, Miquel Darnés, els va donar la benvinguda.
LLEGIU-NE MÉS

29/05/2024
El divendres 14 de juny, a la Masia la Centenària 1779 (Gavà), té lloc la gran festa del Col·legi: la Nit dels Col·legiats i la Professió. L’espai enjardinat de la Masia serà l’escenari de fons pel sopar a peu dret.
LLEGIU-NE MÉS

30/05/2024
En l’Observatori del Theknos de maig-juny, el vicedegà Ricard Nogués destaca la necessitat d’un pla clar per la descarbonització i l’adopció d’energies renovables, alhora que defensa la capacitat de l’enginyeria per liderar aquest canvi, veient la intel·ligència artificial com una oportunitat, no com una amenaça. Pots llegir l’article a continuació o a través d’aquest enllaç.
LLEGIU-NE MÉS

27/05/2024
Anna Monells, graduada en enginyeria química, ha obtingut la màxima qualificació de la seva promoció en aquesta disciplina. En reconeixement a aquest assoliment, el Col·legi li ha atorgat un any de col·legiació gratuïta, un iPad Pro i un diploma que certifica aquest premi.
LLEGIU-NE MÉS

29/05/2024
L’ICAEN obre les portes a instal·lacions energètiques d’edificis claus a Catalunya amb motiu de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. Les inscripcions estàn disponibles a cadascun dels enllaços.
LLEGIU-NE MÉS

Destaquem
Llegiu-ne més
Agenda

14 de juny de 2024, a les 19.30 h
La Centenaria 1779
Anar a la activitat

Publicitat
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats