14 de setembre de 2023
Notícies d’enginyers bcn

14/09/2023
Durant els mesos de setembre i octubre, Tecnoaula ofereix una sèrie de cursos especialitzats on podreu millorar les vostres habilitats i aprendre de noves. Les inscripcions ja estàn obertes a la pàgina de cada curs.
LLEGIU-NE MÉS

13/09/2023
Del 28 al 30 de setembre tindrà lloc el II Congrés Tècnic Nacional de Protecció Contra Incendis, que se celebrarà al Pabellón de Convenciones Madrid Destino, en el Recinto Ferial de la Casa de Campo.
LLEGIU-NE MÉS

14/09/2023
La fira de referència en el sector de la instal·lació i la energia, torna a Barcelona els dies 18 i 19 d’octubre. Els col·legiats tenen entrada de franc amb el codi que trobaràs en aquest enllaç.
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

Destaquem
Veure oferta completa
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats