6 de juliol de 2023
BUTLLETÍ #931
Notícies d’enginyers bcn

06/07/2023
Obertes les votacions en línia per la Junta General Extraordinària. Podeu votar en línia o presencial a la sessió que se celebra aquesta tarda a la sala d’actes del Col·legi.
LLEGIU-NE MÉS

04/07/2023
ENGINYERS BCN celebra la Nit dels Col·legiats i la Professió a la sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana. La diada tecnològica Crisi Climàtica i Enginyeria, va precedir a l’acte.
LLEGIU-NE MÉS

04/07/2023
ENGINYERS BCN ha celebrat, de manera prèvia a la Nit del Col·legit, Crisi Climàtica i Enginyeria – Fòrum per la transició energètica 2023. La diada tecnològica ha aplegat a alguns dels majors experts en l’àmbit per parlar del problema i com la enginyeria pot ajudar.
LLEGIU-NE MÉS

06/07/2023
Tecnoaula presenta un postgrau per preparar als enginyers tècnics industrials per a les oposicions a enginyer tècnic industrial de la Generalitat de Catalunya i també per a altres administracions amb temaris similar (Cossos Tècnics de l’AGE, administracions locals: ajuntaments i diputacions). Les inscripcions ja estan obertes.
LLEGIU-NE MÉS

03/07/2023
El Instituto de Graduados en Ingeniería e Ingenieros Técnicos de España (INGITE) ha presentat una denúncia davant la Comissió Europea, que ha estat admesa a tràmit el passat 16 de juny, per un possible incompliment del Dret Comunitari.
LLEGIU-NE MÉS

05/07/2023
En data 5 de juliol de 2023 ha estat publicada al DOGC la disposició següent:
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

Destaquem
Inscriu-te
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats