15 de febrer de 2024
BUTLLETÍ
Notícies d’enginyers bcn

15/02/2024
ENGINYERS BCN organitza una conferència el pròxim 11 de març per explicar el Codi d’Accessibilitat, que entrarà en vigor l’1 de març. La xerrada anirà a càrrec d’Enric Rovira-Beleta, arquitecte que ha col·laborat activament en la Llei i Codi.
LLEGIU-NE MÉS

09/02/2024
Sergi Albet, secretari de la Junta de Govern del Col·legi, va ser entrevistat al programa d’economia Impuls, de Vallès Visió (coproduït per La Xarxa) per parlar de les restriccions de l’aigua a les indústries.
LLEGIU-NE MÉS

14/02/2024
El passat 10 de febrer es va graduar la promoció de l’ESEIAAT. Eduard Pimàs, vocal de la Junta de Govern i president de la Comissió jove, va lliurar el premi al millor expedient en Enginyeria Mecànica.
LLEGIU-NE MÉS

12/02/2024
La indústria espanyola encara desafiaments estructurals segons l’informe de 2023 fet pel COGITI. El Baròmetre s’ha basat en quasi 3000 enquestats, entre els que es comptaven col·legiats d’ENGINYERS BCN.
LLEGIU-NE MÉS

Destaquem
Més informació
Agenda

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats