23 de novembre de 2023
ACTUALITZA ELS CONEIXEMENTS EN LEGALITZACIÓ D’ACTIVITATS DEL TEU EQUIP

Us presentem el primer Postgrau de Legalització d’Activitats que existeix a l’estat. Respon a l’evolució d’un curs, àmpliament consolidat, realitzat pel Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona amb més de 10 anys d’existència.

Formeu o actualitzeu els coneixements del vostre equip amb aquest postgrau especialitzat.

A continuació, trobareu la informació bàsica, que podeu ampliar al nostre web.

 

POSTGRAU DE LEGALITZACIÓ D’ACTIVITATS

Vols iniciar-te en el món dels projectes d’activitats?

Necessites actualitzar els teus coneixements en normativa, tramitació i procediments administratius?

T’oferim el postgrau en legalització d’activitats organitzat conjuntament entre el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN) i la Universitat de Lleida.

Destinat a professionals universitaris (preferentment enginyers) que vulguin introduir-se en el camp de la realització de projectes d’activitats o amb poca experiència i que vulguin ampliar el seu camp de treball.

També està pensat per a professionals que es vulguin actualitzar en la tramitació electrònica, posada al dia en la recent normativa i nous procediments administratius de llicències d’activitats.

  • En línia
  • 225h
  • Inici 8 gener 2024

Sessió informativa per videoconferència:

INFORMA-TE’N

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats