Sessió informativa del Postgrau de Legalització d’Activitats

Dates i horaris
20 de desembre de 2023
A les 18 h.
Tipus
Videoconferència
Durada
2 hores
Lloc
En línia

Programa

En aquesta sessió informativa es presentarà la quarta edició del Postgrau de Legalització d'Activitats. Actualment aquesta formació és única en tot el territori, tant pel seu contingut com pel seu format, totalment en línia. 

 

En aquesta jornada, s'expressaran els continguts, metodologia didàctica i recursos multimèdia emprats, distribució d'hores de la formació i objectius a assolir. És també una molt bona oportunitat per establir el primer contacte amb el professorat que impartirà el curs. 

 

El Postgrau començarà el dia 8 de gener de 2024 i finalitzarà el 29 d'abril de 2025.

 

Si voleu saber més sobre aquest Postgrau, us esperem a tots/es

 

Impartit per

Xavier Torrent Foz, enginyer tècnic municipal d’activitats, medi ambient i obres industrials, enginyer tècnic industrial especialitat en electrònica industrial, enginyer en automàtica i electrònica industrial, Certificat d'Aptitud Pedagògica (CAP), postgrau en Acústica Mediambiental. Membre del Comitè de Legalització d’activitats de l’entitat PRO (acreditada per ENAC) de Certificació professional de persones.

 

David Jiménez, Enginyer Tècnic Industrial d’Especialitat Elèctrica i MBA per la UPC. Postgrau en Instal·lacions d’Edificació. Cap dels Serveis Tècnics d’ENGINYERS BCN. Director Tècnic del Servei de Certificació de Persones acreditat per ENAC. Nivell Avançat en Protecció Contra Incendis segons l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).

 

Jordi Artiga, es enginyer tècnic químic. Màsters en qualitat a la indústria i en plàstics per la UPC. Postgrau de tècniques d’enginyeria de producte per l’ICT. Nivell bàsic d'incendis per Bombers, acreditat per la redacció de PAU local i expert en certificació professional de persones PRO (Acreditat per ENAC) en legalització d'activitats. Actualment, enginyer d’activitats, MA i prevenció a Nadico.Titular d’ArtigaEnginyeria on es realitzen legalitzacions d’activitats, incendis, obres, APQ, residus, etc. Formador i assessor de Cecot pel gremi químic.).

 

Grau Baquero, Enginyer industrial per la Universitat de Girona, amb experiència al sector industrial alimentari i en instal·lacions de fred industrial. Doctorat en enginyeria a la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment professor agregat a la Universitat de Lleida impartint assignatures de l'àmbit mecànic i d'automatització industrial.

 

Observacions

Aquesta sessió informativa es realitzarà per videoconferència en directe a les 18 h.

 

S'informarà per correu electrònic de l'enllaç corresponent per a realitzar la connexió.