8 de febrer de 2024
BUTLLETÍ
Notícies d’enginyers bcn

08/02/2024
El webinar Com puc canviar a una feina que m’apassioni, programat per al 19 de febrer, és una oportunitat per a aquells que busquen reorientar la seva carrera professional.
LLEGIU-NE MÉS

08/02/2024
El Col·legi ha creat, amb l’objectiu de connectar encara més amb les vostres inquietuds i interessos, un qüestionari per saber quin contingut us interessa potenciar.
LLEGIU-NE MÉS

06/02/2024
Del 15 al 17 de febrer la tercera edició de la Fira de l’energia i construcció sostenible (FECS) et descobreix a Vic les últimes novetats en el camp de la bioconstrucció i les energies renovables.
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

Destaquem
Llegiu-ne més
Beques per a estudiants en l’àrea de negoci energètic
Llegiu-ne més
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats