6 de juny de 2024
BUTLLETÍ
Notícies d’enginyers bcn

06/06/2024
Tornen els concursos de pintura, relat breu i fotografia organitzats per la Comissió de Cultura i Oci d’ENGINYERS BCN. Com cada any, el Col·legi demana a tots els col·legiats que mostrin les seves habilitats artístiques presentant les seves millors obres.
LLEGIU-NE MÉS

12/06/2024
La Mesa de les Enginyeries Tècniques i Graus en Enginyeria de Catalunya (METGEC) crea un acte dedicat a les dones enginyeres per parlar dels reptes del present i el futur. L’acte es farà el pròxim 20 de juny al matí al Cosmocaixa, i les inscripcions ja estan obertes.
LLEGIU-NE MÉS

06/06/2024
Ja pots llegir aquí el nou número de la revista del Col·legi.
LLEGIU-NE MÉS

Destaquem
Llegiu-ne més
Agenda

14 de juny de 2024, a les 19.30 h
La Centenaria 1779
Anar a la activitat

Publicitat
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats