4 de gener de 2024
Notícies d’enginyers bcn

03/01/2024
Vine a passar el matí de demà al Col·legi per gaudir d’un espectacle, esmorzar i lliurar la teva carta pels Reis. Pots confirmar la teva assistència trucant al Col·legi (934 961 420) o enviant un correu a comunicacio@ebcn.cat.
LLEGIU-NE MÉS

03/01/2024
Com a resultat del procés de millora contínua que du a terme la TINSCI, s’acaba de publicar la modificació del DT-18 de sectorització de conductes d’extracció de fums de les cuines del qual, el Col·legi ja es va fer ressò.
LLEGIU-NE MÉS

04/01/2024
La data d’inici serà el 5 de febrer de 2024. Les inscripcions encara estan obertes.
LLEGIU-NE MÉS

04/01/2024
Del 19 al 21 de març tindrà lloc a Madrid la vuitena edició de REBUILD, la gran cita per a tots els agents de la cadena de valor de l’edificació, que té per objectiu ser l’altaveu del nou model constructiu basat en la industrialització. Pròximament, el Col·legi posarà a disposició dels col·legiats entrades.
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

Destaquem
Activa la teva alta
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats