26 d'octubre de 2023
Notícies d’enginyers bcn

26/10/2023
ENGINYERS BCN, en col·laboració amb Schneider Electric, organitza una jornada tècnica el pròxim 14 de novembre. Aquest esdeveniment pretén ser un punt de referència per als professionals que busquen abordar les qüestions crítiques d’eficiència i sostenibilitat en els data centers.
LLEGIU-NE MÉS

24/10/2023
ENGINYERS BCN combina formació i innovació per proporcionar les eines necessàries als professionals de l’enginyeria per aconseguir l’èxit. Coneix les pròximes formacions que et conduiran al futur:
LLEGIU-NE MÉS

23/10/2023
El MYeBOX-1500 de Circutor pot realitzar estudis complets d’una instal·lació elèctrica, entre altres usos. A més, es pot configurar des d’una app o web per realitzar anàlisi i registre de paràmetres elèctrics.
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

Destaquem
Veure oferta completa
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats