25 d'abril de 2024
Butlletí
Notícies d’enginyers bcn

19/04/2024
Ahir a la tarda es van celebrar les Juntes Generals Ordinària i Extraordinària. El resultat de les dues va ser positiu, amb gairebé el 80% dels vots a favor.
LLEGIU-NE MÉS

25/04/2024
ENGINYERS BCN presenta el curs Disseny i Càlcul d’Instal·lacions d’Aigua Calenta Sanitària (ACS). Aquest curs, dirigit per professionals experimentats en el camp, t’ofereix l’oportunitat única d’aprendre les darreres tendències i tecnologies en el disseny d’instal·lacions d’ACS.
LLEGIU-NE MÉS

25/04/2024
Els Premis EBCN escolleixen el millor Treball de Final de Grau (TFG) de l’any i atorguen un premi a l’alumne i el tutor en metàl·lic, així com un diploma. El període de presentació de treballs està obert fins el pròxim 10 de maig.
LLEGIU-NE MÉS

25/04/2024
L’Àrea d’Urbanisme, Habitatge i Regeneració urbana de la Diputació de Barcelona organitza una jornada tècnica per millorar la resiliència dels municipis a partir de l’anàlisi de casos reals. Enguany, aquesta jornada es dedicarà a l’incendi forestal al Bages i es realitzarà el pròxim 10 de juny.
LLEGIU-NE MÉS

Destaquem
Apunta’t
Agenda

Publicitat
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats