20 de juliol de 2023
BUTLLETÍ #933
Notícies d’ENGINYERS BCN

18/07/2023
Reconeixement de crèdits de grau per la UNED, per als enginyers tècnics Industrials amb especialitat Mecànica, Electrònica Industrial i Electricitat.
LLEGIU-NE MÉS

20/07/2023
El concurs de fotografia torna al Col·legi amb premis de fins a 300 euros. La temàtica d’enguany són “les masies”.
LLEGIU-NE MÉS

20/07/2023
L’AI & Big Data Congress és el congrés d’intel·ligència artificial i Big Data en el sector empresarial. Organitzat pel CIDAI i el centre tecnològic Eurecat, en el marc de l’Estratègia d’Intel·ligència Artificial de Catalunya, Catalonia.AI, enguany celebrarà la seva 9a edició, els dies 27 i 28 de setembre a l’Auditori AXA Barcelona.  L’esdeveniment, que es planteja en un format únicament presencial, ha obert les inscripcions per assistir i ja ha publicat el programa.
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

Destaquem
Apunta’t!
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats