18 de gener de 2024
Notícies d’enginyers bcn

18/01/2024
En l’Observatori del Theknos de gener-febrer, el degà Miquel Darnés parla de les amenaces i oportunitats, moltes més oportunitats que amenaces, que porta el nou any. Pots llegir l’article a continuació o a través d’aquest enllaç.
LLEGIU-NE MÉS

18/01/2024
El Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura (SLAM) del Col·legi s’amplia amb un nou equip: l’analitzador de xarxes elèctriques MYeBOX-1500 pot realitzar estudis complets d’una instal·lació elèctrica, entre altres usos. A més, es pot configurar des d’una app o web per realitzar anàlisi i registre de paràmetres elèctrics.
LLEGIU-NE MÉS

18/01/2024
El mòdul de formació i activitats del Col·legi (Tecnoaula) ha actualitzat el seu disseny. Amb aquest nou canvi, en inscriure’t a les activitats, trobaràs una imatge més actual, en la línia gràfica del nou web i l’espai de treball “El meu Col·legi”.
LLEGIU-NE MÉS

18/01/2024
Els Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana volen reconèixer i premiar, en la seva tercera edició, les empreses més innovadores, creades entre 2019 i 2023 i que es trobin a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

Destaquem
Apunta’t
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats