1 de febrer de 2024
Notícies d’enginyers bcn

31/01/2024
La formació dona el tret de sortida el pròxim 5 de febrer. Les inscripcions encara estan obertes.
LLEGIU-NE MÉS

31/01/2024
ENGINYERS BCN i el Clúster d’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) han decidit unir forces per impulsar la formació, la innovació i la col·laboració en l’àmbit de l’energia a Catalunya. El conveni promet facilitar sinergies, compartir coneixements i obrir noves oportunitats per als seus membres. Entre altres beneficis, els membres del Clúster tindran accés directe a la Guia de Professionals des del seu propi portal.
Moment de la signatura del conveni. El president del CEEC, Joaquim Daurà; i el degà del Col·legi, Miquel Darnés; es donen la mà per sobre d'una taula mentre miren a càmara. De fons, el manager del Clúster, la directora general del Col·legi i el director comercial miren també a càmara.
LLEGIU-NE MÉS

31/01/2024
Eduard Pimàs, vocal de la Junta de Govern i president de la Comissió Jove, va assistir en representació del Col·legi.
LLEGIU-NE MÉS

31/01/2024
Del 6 al 8 de febrer, IFEMA, a Madrid, acollirà GENERA 2024, la fira internacional centrada en les energies renovables i l’eficiència energètica. Els col·legiats tenen entrada professional de franc.
LLEGIU-NE MÉS

Agenda

Destaquem
Consulta la oferta
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats