20 de desembre de 2023
Activa’t a la Guia de professionals i Registre de Certificadors d’Eficiència Energètica en Edificis

Ens plau informar-te que la Guia de professionals s’ha renovat substancialment. En consonància amb el nou web corporatiu, presenta una imatge més actual i amigable. Per això, recomanem a aquells que ja en formeu part que reviseu i amplieu el vostre perfil.

Si encara no has aprofitat aquesta eina que el Col·legi posa a la teva disposició, et convidem a que hi facis un cop d’ull i, si ho consideres, et donis d’alta.

A més de facilitar la cerca de professionals als usuaris, la nova guia, et permet donar una informació més àmplia del teu perfil. Ara, si ho desitges, podràs incloure els següents continguts:

  • Fotografia personal
  • Logotip d’empresa
  • Breu presentació de text
  • Adjuntar el teu CV o document en PDF (fulletó, per exemple)
  • Incloure l’enllaç al teu perfil a xarxes socials o pàgina web

Cal que sàpigues que el Col·legi ha posat en marxa una campanya de difusió de la nova Guia de professionals, per tal de fomentar la contractació dels nostres enginyers. Entre les accions que es duran a terme a mitjans i amb altres entitats, us recordem que hem signat un conveni amb el Col·legi d’Administradors de finques de Barcelona i Lleida per contribuir a donar a conèixer els vostres serveis.

ACTUALITZA

Altres novetats

Nova classificació de les feines en famílies i subfamílies

S’han racionalitzat els tipus de feina que pots oferir, reduint els camps i renovant-los per donar millor resposta al moment actual. Ara, pots triar les feines a oferir mitjançant les famílies i subfamílies que trobaràs a “El meu Col·legi/ Guia de professionals”.

Replantejament de les feines per territori

Una altra novetat té a veure amb els llocs on pots oferir els teus serveis. Ara ja no serà obligatori triar un municipi o comarca per cerca professionals, sinó que serà l’usuari qui decidirà si vol o no filtrar per territori. En cas d’aplicar el filtre geogràfic, la cerca es realitzarà per comarca, no per municipi, oferint més oportunitats als col·legiats.

A més, podràs triar on vols oferir els teus serveis, amb l’opció de triar una sola comarca o de fer una selecció múltiple a “El meu Col·legi/ Guia de professionals”.

Activar/desactivar el perfil
Dins el teu espai personal, tindràs l’opció de desactivar el teu perfil públic de la Guia de professional. Les teves dades no es mostraran al cercador del web corporatiu, però quedaran guardades per tal que puguis reactivar-te a la guia en el moment que ho desitgis.

Important
Cal que entris al nou entorn web exclusiu per a col·legiats, “El meu Col·legi”, i et dirigeixis a la “Guia de professionals” allà podràs actualitzar el teu perfil, incloent la informació que consideris oportuna.

Si tens cap dubte, pots adreçar-te a nosaltres mitjançant el correu ebcn@ebcn.cat, indicant a l’assumpte Guia de professionals.

Esperem que aquestes millores ampliïn les teves oportunitats professionals.

Sempre enfocats a la millora, t’enviem una salutació cordial.

Més informació

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats