7 de març de 2024
BUTLLETÍ
Notícies d’enginyers bcn

06/03/2024
El passat 5 de març el president del Consell de Col·legis d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya (CCETIC), Miquel Darnés, va assistir a la sessió constitutiva del grup de treball de gestió del risc d’inflamabilitat a les façanes dels edificis a Catalunya. El grup identificarà i prendrà mesures preventives a edificis que tinguin la mateixa tipologia al sinistrat a València.
A la foto es veu una taula en forma de cercle que domina tot l'espai. Al voltant de la taula estan assegudes diverses persones, els components de la Taula. La foto està feta des de la perspectiva d'un dels membres asseguts, tal i com es veu en un cartell en primer plànol on posa
LLEGIU-NE MÉS

06/03/2024
L’enquesta, realitzada per saber quins temes interessaven més als col·legiats en termes d’articles, formacions i conferències; ja ha finalitzat.
LLEGIU-NE MÉS

05/03/2024
La Marató organitza visites per veure on s’inverteixen els donatius. Les entrades, limitades, es poden reservar a través del web.
LLEGIU-NE MÉS

Destaquem
Més informació i inscripcions
Agenda

Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats