20 de juny de 2024
BUTLLETÍ
Notícies d’enginyers bcn

18/06/2024
El passat 14 de juny es va celebrar la Nit dels Col·legiats i la Professió a la Masia la Centenària 1779 de Gavà. Laia Liébana va ser la col·legiada distingida de l’any i Estel Ballús, la guanyadora dels Premis EBCN d’enguany.
LLEGIU-NE MÉS

20/06/2024
Si no vas poder assistir a la Nit dels Col·legiats i la Professió, ara tens la oportunitat de recuperar l’acte. A través de la plataforma multimèdia del Col·legi, ja pots veure el vídeo-resum de la Nit més important del Col·legi.
LLEGIU-NE MÉS

20/06/2024
A la Gaseta Municipal de Barcelona de data 18 de juny de 2024, es va publicar la Instrucció per la qual es fixen els criteris d’interpretació aplicables respecte alguns articles de les Normes Urbanístiques de la Modificació puntual del Pla General Metropolità per un 22@ més inclusiu i sostenible.
LLEGIU-NE MÉS

Destaquem
Llegiu-ne més
Agenda

19 i 26 de setembre i 3 d’octubre de 2024
Aula 2, 3a planta del Col·legi
Anar a la activitat

Publicitat
Contacte
Xarxes socials
Facebook     Instagram     Twitter     LinkedIn    
ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d’abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s’obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat.
© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona Tots els drets reservats