Teatre Cercle de Gràcia. Guys and Dolls

Inscripcions
Dates i horaris
8 de juny de 2024
19.30 h
Tipus
Presencial
Lloc
El Cercle de Gràcia
Carrer Santa Magdalena 12
08012
BARCELONA
Proposada per
Comissió de Cultura i Oci

Programa

Els assistents es trobaran prèviament al bar del Cercle de Gràcia a les 19.30 hores, on es farà un pica-pica previ a entrar al teatre a les 21.00 hores.

Sinopsi:

És un del musicals més representatius de la societat nord-americana, una comèdia cantada i ballada que ha significat la incorporació d'un gènere nou i popular.

Situat als barris baixos de NYC, on conviuen jugadors, cabareteres....i embolics.

L’adaptació cinematogràfica de 1955 protagonitzada per Frank Sinatra, Marlon Brando, Jean Simmons i Viviana Blaine va ampliar la popularitat de l’espectacle.

Es tracta d'un dels musicals més produïts de la història, juntament amb d'altres de gran ressò com "Els miserables", "Jesucrist Superstar" o "Cats".

Observacions

IMPORTANT

Punt de trobada: el bar del propi Cercle a les 19.30 h a fi de gestionar les localitats i prendre un pica-pica.

Com habitualment fem en assistir a aquestes sessions de teatre hem de reservar les entrades al web d'ENGINYERS BCN, fins el dimarts 5 de juny.

El cost de la funció en entrada de grup serà de 12,00 € per persona, que es farà efectiu al mateix teatre el dia de la representació i 15,00 € corresponents al pica-pica que es faran efectius al Col·legi a l'hora de realitzar la inscripció corresponent.