Power BI: Potencial i les últimes novetats

Inscripcions
Dates i horaris
15 de juliol de 2024
De 18.00 a 20.00 h
Tipus
En línia
Lloc
En línia

Organitzat per

ENGINYERS BCN

Objectius

Amb aquesta formació els participants explorareu el potencial i les últimes novetats de Power BI. Descobrireu com podeu transformar la vostre forma de treballar amb les dades, obtenint informació molt valuosa per poder prendre decisions en temps real, coneixent les característiques més recents i mostrar com aprofitar-les al màxim en el vostre entorn professional.

 

Programa

  • Introducció al potencial de Power BI. Obté una visió general de les capacitats i beneficis de Power BI en l’anàlisi de dades i la presa de decisions.
  • Exploració de les últimes novetats. Descobreix les noves funcions i característiques de Power BI que han revolucionat la forma en que els professionals treballen amb dades.
  • Casos de èxit i exemples pràctics. Aprèn d’històries reals d’èxit i explora exemples pràctics de como Power BI ha sigut utilizat per resoldre desafiaments empresarials i obté perspectives significatives.
  • Sessió interactiva de preguntes i respostes. Participa en una sessió en viu on podràs plantejar les teves preguntes i rebre consells personalitzats dels nostres experts en Power BI.

Impartit per

Professors d'AIP Barcelona (Aula Informàtica Professional)