Noves normatives i certificacions que promouen i recomanen l’ús de les canonades i sistemes d’acer inoxidable

Dates i horaris
19 de juny de 2023
De 18.30 a 20 h.
Tipus
Presencial i videostreaming
Durada
1,5 hores
Lloc
Sala d'actes del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA

Aquest servei ofereix la possibilitat de veure les conferències que es realitzen al Col·legi.

Més informació

Organitzat per

Objectius

 

Cada dia és més important la qualitat de l'aigua i del seu subministrament. Cal garantir l'accés i la disponibilitat de l'aigua de consum humà en condicions de salubritat i neteja, des de les masses d'aigua fins a l'usuari, tal com plantegen les directives europees i lleis (Reial Decret 487/2022, ODS). Són moltes les possibilitats a l'hora de triar el material més adient. L'acer inoxidable, una opció sovint descartada perquè històricament tenia un cost elevat, és avui dia un material amb preu competitiu i valor afegit. En aquest context, cal conèixer bé les opcions per poder valorar quina s'escau en cada aplicació i quins són els avantatges que aporta a la prescripció, tenint en compte l'estalvi, les certificacions, les garanties, el futur manteniment i la reducció de la petjada de carboni cada cop més valorada.

L'acer inoxidable guanya també terreny en altres aplicacions: PCI, instal·lacions industrials de gas, aire comprimit, calefacció, refrigeració i energia solar. Aquesta jornada vol donar a conèixer i posar a l'abast de l'enginyer un nou ventall de possibilitats, també disponible en BIM, perquè pugui avaluar les diferents opcions i triar la més adequada per a cada cas. Es tractaran temes relacionats amb les últimes certificacions i hi haurà temps per a preguntes i debat.

Impartit per

 

Juliana Dorn, Area Manager Isotubi i Responsable de màrqueting.

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 
En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si tens qualsevol incidència de connexió potsu contactar amb els nostres tècnics i et podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

Si no pots assistir t'agrairem que anul·lis la teva inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniquis al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.