L’acer inoxidable i els accessoris Pressfitting per a instal·lacions d’aigua potable i noves aplicacions emergents

Inscripcions
Dates i horaris
10 d'octubre de 2023
De 9.30 a 10.30 h.
Tipus
Presencial
Durada
1 hora
Lloc
Espai Antoni Carrillo, 2a planta del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA

Organitzat per

Objectius

Mostrar els avanços en les instal·lacions d'aigua potable amb acer inoxidable així com descobrir els grans beneficis per a altres instal·lacions com el gas i l'aire comprimit, el sector antiincendis i l'energia solar.

Cal conèixer bé les característiques i opcions de l'acer per poder valorar i escollir amb èxit quan s'escau oportú en cada aplicació i sospesar els valors afegits que aporta, tenint en compte les certificacions, les garanties, el futur manteniment i la reducció de la petjada de carboni cada cop més valorada.

Aquest nou format de jornada de treball és participativa, dedicada als col·legiats enginyers d'instal·lacions en actiu, sota format taula rodona compartint un "breakfast" i conduïda per ISOTUBI que posarà a l'abast dels assistents un nou ventall d'aplicacions, sobre els que tothom podrà opinar, preguntar i/o objectar. 

 

 

Impartit per

Juliana Dorn, Area Manager Isotubi i Responsable de Màrqueting.

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

Si no pots assistir t'agrairem que anul·lis la teva inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniquis al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.