Jornada ePowered Racing

Dates i horaris
Dilluns 16 de desembre de 2019
de 18 a 19.30 h
Tipus
Presencial
Lloc
Sala d'actes del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA

Organitzat per

ePowered Racing
Enginyers BCN

Programa

Col·loqui obert amb la col·laboració de Ramon Forcada
Aquest col·loqui moderat pel periodista Oriol Puigdemont permetrà als assistents conèixer de més a prop les experiències de Ramon Forcada, enginyer de pista de l'equip Petronas Yamaha SRT de Moto GP. A més a més, hi haurà un micròfon obert perquè els assistents preguntin els seus dubtes o el que creguin oportú en aquell moment.

Impartit per

Ramon Forcada: actual cap de mecànics del pilot italià Franco Morbidelli (desè en l'últim mundial de Moto GP). Amb més de 30 anys d'experiència en el mundial de motociclisme, ha vist de primera mà l'evolució tècnica i mediàtica de la competició. També ha treballat amb altres pilots com Àlex Crivillé o Jorge Lorenzo, amb qui va estar durant nou anys per aconseguir 3 títols mundials i 44 victòries a la categoria reina del mundial de motociclisme. A finals del 2016 va separar el seu camí del pilot mallorquí quan aquest va decidir fitxar per Ducati, en aquest moment, l'enginyer català va començar a dirigir el box de Maverick Viñales. Dos anys després va passar a treballar amb pilot italià Franco Morbidelli, amb el qual ha competit en aquest darrer mundial de motociclisme del 2019.

Oriol Puigdemont: periodista i actual editor de la secció de Moto GP de Motorsport.com, pàgina web especialitzada en automobilisme i una de les que més creixement té arreu del món. Anteriorment, va treballar durant onze anys al Diari El País escrivint sobre Fórmula 1, Moto GP i el Dakar.