Curs d’especialització d’Enginyeria en Seguretat Industrial. Disseny i Legalització d’Instal·lacions: Tecnologies de l’hidrogen

Dates i horaris
17, 22, 24, 29 d'abril, 6, 8, 13 i 15 de maig de 2024
Dilluns i dimecres de 17 a 20 h.
Tipus
Presencial i videoconferència
Durada
24 hores
Lloc
Aula 1, 3a planta del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA

Objectius

  • Conèixer la normativa bàsica i la gestió pràctica de seguretat industrial, així com els requisits legals associats.
  • Adquirir els coneixements necessaris per a identificar, entendre, aplicar i avaluar el compliment dels requisits legals en matèria de seguretat industrial per a mantenir les instal·lacions concordes amb la normativa vigent en les organitzacions.

Destinataris

• Tècnics de qualsevol sector que estiguin vinculats a equips o instal·lacions subjectes a compliment legal en matèria de Seguretat Industrial, sense experiència prèvia en la matèria.
• Responsables de manteniment.
• Enginyers de projectes i legalitzacions.
• Consultors i auditors en seguretat industrial.
• Professionals i tècnics en instal·lacions.
• Comandaments i Directius responsables de les instal·lacions.

Programa

La Llei d'Indústria 21/1992 contempla un objectiu específic en seguretat i qualitat industrial, establint nombrosos reglaments específics sobre equips, instal·lacions o productes que puguin originar un risc.

La Seguretat Industrial és un concepte relatiu a la prevenció d'accidents amb repercussió tant a les persones com al medi ambient, que implica el control dels equips i instal·lacions de les empreses.

Aquests mètodes contemplen la presentació de certificats i declaracions a l'òrgan competent, a més de les verificacions o inspeccions per part d'Organismes de Control autoritzats.

El coneixement d'aquestes normatives, i l'aplicació dels requisits que d'elles deriven, és essencial per a minimitzar els riscos i sancions derivats de l'activitat empresarial.

 

• 1: Introducció a les instal·lacions.

• 2: Reglamentació actual i necessitats de desenvolupament legislatiu.

• 3: Interpretació de projectes

• 4: TEST D'AVALUACIÓ FINAL

Impartit per

Carlos Gonzalo, Grup Gas Natural des de 1970 fins 2013 i actualment com a Autònom,

Drets d'inscripció

Preu col·legiats (presencial): 370 €
Preu precol·legiats (presencial): 370 €
Preu no col·legiats (presencial): 485 €
Preu col·legiats (en línia): 370 €
Preu precol·legiats (en línia): 370 €
Preu no col·legiats (en línia): 485 €

Els drets d'inscripció per a col·legiats del Consell i de la METGEC serà el preu de col·legiats. Contacta amb el Departament de Formació per a realitzar les gestions corresponents abans de formalitzar el pagament. Tel. 934961420 o bé per email a: formacio@ebcn.cat

 

Formes i terminis de pagament dels cursos

 L’import del cursos es podrà fer efectiu de les següents formes:

 

  • Targeta de crèdit o dèbit
  • Bizum
  • Carta amb codi de barres generat des de l’aplicació que permet realitzar el pagament *:
    • Si ets client de Caixabank, a través de la Linea Oberta de CaixabankNow
    • Si no ets client, des del mateix portal CaixabankNow, a través de l'opció codi CPR i/o emissora

* Si vols saber quins passos has de seguir, fes clic aquí.

Una vegada fet el pagament es confirmarà la inscripció mitjançant correu electrònic

Observacions

Les sessions  d'aquest curs es realitzaran en directe, seran enregistrades i posteriorment estaran disponibles al campus virtual de Tecnoaula.

Per a la realització d’aquest mòdul, sota la modalitat presencial, teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 12 hores lectives que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Un cop iniciat el curs, només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

 

Anul·lacions

Per anul·lar la inscripció abans del pagament podeu fer-ho en aquest apartat web.

Per les anul·lacions després del pagament, poseu-vos en contacte amb el departament de formació per correu electrònic formacio@ebcn.cat o per telèfon al 93 496 14 20.

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat dels cursos programats. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar el curs si considera insuficient el nombre d’inscrits. En cas que el Col·legi anul·li el curs es retornarà l’import sencer del curs.

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

 

Formació subvencionada majors 45 anys en situació d’atur


El Col·legi ofereix per tots aquells/es col·legiats/ades d’ENGINYERS BCN que estiguin donats d’alta com a demandants d’ocupació* i per tant en situació de recerca de feina (aturats), majors de 45 anys i més d’un any de col·legiació la possibilitat de subvencionar aquest curs, segons casuística a valorar.

 

Cal posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació i Promoció professional ocupacioipromocio@ebcn.cat i enviar aquesta sol·licitud PDF.  

*Així mateix, si no ho han posat en coneixement del Col·legi cal acreditar-ho aportant la documentació que s’escaigui del Departament de Treball de la Generalitat.