Conferència sobre Ciberseguretat operativa per a petites empreses

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
16 d'abril de 2024
De 18 a 20 h.
Tipus
Presencial
Durada
2 hores
Lloc
Aula 2, 3a planta del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA

Objectius

Segons dades de Google, el 43% dels ciberatacs a escala mundial es dirigeixen a pimes. Els ciberdelinqüents prefereixen atacar pimes i autònoms perquè no disposen de mesures de seguretat i tenen sistemes més vulnerables.

 

Està previst fer un cas pràctic en viu sobre un ordinador del mateix ponent o bé el d'un voluntari assistent, per veure les principals vulnerabilitats i com identificar-les; alhora que establir les mesures bàsiques de ciberseguretat operativa.

Impartit per

Joan Palmer, de iGN Ciberseguretat

Carles Torras, Moderador. Vicepresident de la Comissió de Qualitat i Innovació. Expert en Innovació.

Moderat per Xavier Cazorla, President de la Comissió de Qualitat i Innovació d’ENGINYERS BCN. Director de Qualitat i Medi Ambient de GENEBRE, S.A.

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.